Yritys

Rauman Betoni - betonin asiantuntija

Yhtiö on perustettu syksyllä v. 2007. "Impulssi" toimintaan syntyi perustajan jouduttua liikenneonnettomuuteen, syksyllä 2006. Onnettomuuden seuraukset oli arvaamattomat. Sen lisäksi, että ns. "ei-toivotussa" kohtaamisessa vaurioituivat miltei kaikki raajat. Siitä seurasi pitkä sairausloma, joka pysäytti ikäänkuin harkitsemattomasti kehittyneen ns. "oravanpyörän". Oli aika ajatella, miten ja mitä haluaisi vielä edessä olevalla elämän osalla tehdä.

Onnettomuuden lisäksi päätöksentekoon vaikutti ne monet Rauman talousalueen asukkaat ja tuttavat, jotka tiesivät perustajan taustat ja niiden kautta läheiset suhteet tämän "harmaan valumassan" valmistukseen. He luonnollisesti kyselivät betonin toimittamisen mahdollisuuksista, joita silloin ei ollut. Tällöin perustaja on toiminut ns. ”hiljaisena markkinamiehenä” alueen toiselle toimittajalle.

Nyt, vuodesta -82 betonin valmistuksen kanssa monin eri tavoin tekemisissä ollut yrittäjä, tarjoaa omatoimisesti betonin käyttäjille paikallisen, pienyrittäjätaustaisen ja Täysin Suomalaisen vaihtoehdon.

Aseman laitteisto on hyvin harkiten toteutettu, vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia lopputuotteen laadukkuutta ajatellen.

Ns. ”pakkosekoittimeen” annosteltavat materiaalit sekoitetaan tasalaatuiseksi. Toimituserät valmistetaan Suomen betoniyhdistyksen valmisbetonisäännösten mukaisesti, asiakkaan tilaamaa lujuusluokkaa lujemmaksi.

Yhtiöllä on toimituksissa käytössään sen oma kalusto. Kalusto käsittää monia pyörintäsäiliöllistä kouruautoja, joiden kourujen/purkurännien pituudet alkavat 4,5 metristä, aina  Y h d e k s ä ä n  metriin. Yrityksellä on myös betonipumppauksen edellyttämää kalustoa.

Massan kuljettamisen toiminta-alue on Rauma keskipisteenä, ja sen ympärillä n. 60 km:n säde.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!